15 Şubat 2015 Pazar

Sütlü Çikolata Spesiyal Çikolata Türleri


                                                                           

Sütlü çikolatalar, birçok insanın sevdiği çikolata çeşitlerinden birisi kabul edilmektedir. Enfes süt ve çikolatanın uyumu ile hazırlanan sütlü çikolatalar bitter gibi sadece çikolata hissi vermezler. Sütlü çikolata çeşitlerini spesiyal çikolata, gurme çikolata gibi kategorilerde müşterilerimize sunmaktayız. Spesiyal çikolatalar el yapımı olarak gruplandırılır. Truffle çikolata çeşitleri, fıstıklı ve bademli çikolatalar el yapımı ürünlerdir. Fıstıklı rocher çikolata fıstık serisinin özel ürünleridir. Antep fıstık krokan çikolata da en beğenilen baklava tadında denilen çikolatadır ve gurme çikolata özelliği gösterir. Gurme çikolata aslında karışık spesiyal çikolatalar ile hazırlayabileceğiniz aranjmanlar anlamındadır. Hediye kutunuzu gurme çikolatalar, yaldızlı çikolatalar ve dekorlu çikolatalar ile hazırlarsanız daha şık bir görünüm kazanır. Elbette seçmek istemezseniz sizin için oluşturduğumuz butik kutu aranjmanları seçebilirsiniz. Kalpli, desenli, bebekli ve çiçekli seriler ile her renk ve tarzda kutu çeşitlerini Şekercity'de bulabilirsiniz. 

Bu durum aynı zamanda çikolata firmalarının da dikkatini çekmiş durumdadır. Sütlü çikolataların genel özelliği ise sütlü olmasıdır. Bu durum sütlü çikolatanın önemini daha da arttırmaktadır.                                              İnsanlar eşlerine, dostlarına ve akraba ziyaretlerinde ikramlar götürmek istemektedir. Bu ikramlarda genellikle şekerler ve çikolatalar ön plana çıkmaktadır. Dostlarınıza, akrabalarınıza sütlü çikolata hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz. Çikolata çeşitleri her geçen gün daha da artmaktadır. Bu durum tüketicilerinde dikkatini çekmekte ve tüketicilerin bu yeni meydana gelen çikolata çeşitlerini denemek istemektedir. Çakıl taşı çikolatalar son dönemlerde oldukça eğilim halini almış durumdadır. Çakıl taşı çikolatalar görünüşleri itibariyle de tüketicilerin ilgisini ve beğenisini büyük bir ölçüde çekmektedir. Çakıl taşı çikolataların görünüşleri çakıl taşından hiçbir farkı olmamaktadır. Çikolata çeşitlerini bilmeyen biri çakıl taşı çikolataları, gerçekten çakıl taşı sanmaktadır. Çakıl taşı çikolataların içerisinde farklı tatlarda çikolatalar yer almaktadır. 

Çakıl taşı çikolataların piyasaya ilk çıktığı andan itibaren büyük bir ilgi görmesi çikolata firmaları arasındaki rekabet ortamını daha arttırmaktadır. Bonibon çikolata günümüzde birçok küçük yaştaki çocukların oldukça ilgisini çekmektedir. Bonibon çikolatayı spesiyal drajeler içerisinde bulabileceğiniz gibi M&M'S çikolata markasında Şekercity'de bulabilirsiniz. M&M'S çeşitleri bakımından fıstıklı, bonibon ve çıtır pirinç patlaklı olmak üzere 3 çeşittir. İthal çikolata çeşitlerinde en beğenilen Amerikan draje çikolata markasıdır.Spesiyal çikolatalarda günümüzde tüketicilerin tercihinde olan çikolata türlerinden birisi kabul edilmektedir. Spesiyal çikolataların genel özelliğinde ise, farklı çeşitlerden meydana gelmesidir.  Spesiyal çikolataları dilerseniz hediyelik bir paket yaptırarak dostlarına armağan edebilirsiniz. Bu durum dostlarınız tarafından da oldukça hoş karşılanan durumlar arasında gösterilmektedir. Günümüzde teşekkür anlamında da artık çikolatalar verilmektedir. Bir kişiye hediye etmek istediğinizde spesiyal çikolataları kolay bir şekilde, hediye paketi halinde hediye edebilirsiniz. Spesiyal çikolatalarınızı dilerseniz evinize gelen misafirlerinize de ikramlarda kullanarak zariflik gösterebilirsiniz. Aynı zamanda, kendine özgü çikolataları bayramlarda ve özel günlerde de kullanarak gününüzün güzel ve tatlı geçmesini sağlayabilirsiniz.                                                   El yapımı çikolatalar ve benzeri çikolata çeşitlerine sahip olmanız için öncelikle sekercity.com  web adresinden kolay ve güvenli bir şekilde sipariş verebilirsiniz.


Genellikle marketlerde de satılan bonibon çikolataların farklı renklerde ve küçük boyutta olması tüketicilerin de beğenisini kazanmış durumdadır. Sizde çocuğunuza bonibon çikolata alarak onların mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder