11 Şubat 2015 Çarşamba

Madlen Spesiyal Çikolatalar




Madlen çikolatalar Pelit Valonia, Elit ve Mabel çikolata çeşitleri olarak Şekercity'de aranjmanlarınızı süslemede, kız isteme tepsilerinde, butik kutu çikolatalarınızda ve spesiyal dökme çikolata paketlerinizde sizlere sunulmaktadır. Elbetteki madlen klasik ve hepimizin bildiği çikolatadır. Çikolata.al markasında harf çikolatalarınızı şık ve lezzetli şekilde madlen çikolata şeklinde sevgiliye hediye, yıl dönümü, iş tebriği ya da 14 şubat gibi özel günlerde sunmaktayız.

Çikolata insanın söylerken bile ağzının sulandığı o muhteşem tat. Kimsenin sevmiyorum diyemeyeceği kadar güzel tadıyla damakta iz bırakan çikolata insanın mutluluk hormonlarını çalıştırdığını herkes bilir. Çikolatanın hammaddesi ise kakaodur. Callebaut ile üretilen özel madlen çikolatalar ile sevdiklerinize Sevgiliye Hediye Çikolatası göndermek istemez misiniz. Hediye Sepetinize eklediğiniz puantiyeli kutu ile aşkınızı çok mutlu edeceğinizi ve çok lezzetli mis gibi süt ve çikolata kokusu ile büyüleneceği hediye çikolatayı sunacağınıza emin olabilirsiniz.



Kakao ülkemize daha çok Malezya ve Singapur’dan gelmekte kakao süt tozu fındık fıstık ve kakao yağı ile birleşerek hayatımıza çikolata olarak girmektedir. Çikolatalar kullanılan malzemeler göre farklılık göstermektedir. Süt oranı yüksek çikolatalar sütlü kakao oranı yüksek daha doğrusu koyu kakao ile yapılan çikolatalar bitter, süt oranı çok yüksek olan çikolatalar da beyaz çikolata olarak bilinmektedir. El emeğin bir ürünü olan çikolata el yapımı olabileceği gibi fabrikasyon da olabilir.
Çikolata toplumuzda önemli bir yer tutmaktadır. Kız istemelerimizin olmazsa olmazıdır çikolata. Çikolata ve çiçek her zaman bir ikilidir hayır işlerinde. Bayramlarda ikramımız büyük küçük demeden herkese tutulan çikolata önümüze bazen kutuda bazen tablet bazen de şekerlik kabında küçük küçük sunulmaktadır. Hediyeleşmelerin önem arz ettiği toplumumuzda çikolatadan daha güzel bir hediye yoktur çoğu zaman. Hediye olarak aldığımız ve verdiğimiz çikolatalar madlen olarak üretilmekte ve madlen kutu çikolata olarak satılmaktadır. Madlen çikolatalar da genellikle tasarım ortaya konmaktadır. Madlen çikolatalar hediyeleşmenin en güzel ürünü olmakla beraber, kalite kalite de değişmektedir. Fiyat kalite dengesi baz alındığında piyasada çok kaliteli madlen çikolata üreticileri vardır. Madlen kutu çikolatalar üreticiden üreticiye farklılık göstermekle beraber, ihtiyaçlara göre de farklılık gösterebiliyor. Bu kutularda çikolata bazen sütlü madlen, bitter madlen, bazen beyaz madlen ve bazen her ikisinden de olabiliyor. Ayrıca şekil olarak da yuvarlak madlen,kare madlenvb. olarak kutularda karşımıza çıkmaktadır. Hediyelerde madlen çikolatanın dışında bir de gurme çikolata çeşitleri vardır. Bu çikolatalar dolgulu malzemeden yapılmış olup hem gözümüze hem de damağımıza hitap etmektedir. Deniz hayvanları şeklinde olduğu gibi meyveler şeklinde, kalp şeklinde ve değişik bir sürü şekilde olabiliyor. Bu çikolataların tadının dışında kullanıldığı kaplarda ayrıca insana bir mutluluk vermektedir. Karşımıza aranjman olarak çıkan bu çikolatalar hediyeleşme ve önemli günleri hatırlama da hem tatlı hem de güzel bir sebep olmaktadırlar. Hediyeleşmede bir hediye çikolata bir harf çikolata veya sütlü bir madlen çikolata anlamlıdır.

Bu kadar bahsettiğimiz bu kaliteli çikolataları sekercity.com dan sipariş verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder