13 Şubat 2015 Cuma

Resimli Çikolata Kurumsal ve Hediyeliktir


Resimli Çikolata hakkında herşeyi düşünebilirsiniz. Ancak resimli çikolata hediyelik gönderimlerde ve kurumsal seçeneklerde çok tercih edilmektedir.

Siz inşaat firması yöneticisisiniz ya da altın sektöründe büyük bir fimasınız. Sekercity.com kurumsal bölümünden ve resimli çikolata bölümünden yaptığımız işleri inceliyorsunuz. Daha sonrası logolu çikolata ya da size ait kalıplar oluşturarak yılın belirli dönemlerinde size istediğiniz logoda çikolata üretmemizi istiyorsunuz. Aslında kurumsal anlamda inşaat firması logolu çikolatayı tercih ediyor. Belirli promosyonlar olması için ise çikolatanın üzerinde gerçek figür içeren ve yıllarca kullanabilecekleri çok zarif çikolata harfler ya da logolar tercih ediyorlar.

Hayat telaşından ve koşuşturmasından dolayı kimsenin kimseye zaman ayıramadığı, herkesin zamanının kısıtlı olduğu, herşeyin gerçek hayatın dışına çıkıp sanallaştığı bir ortamdayız. Sanalda her şeyin paylaşıldığı ama gerçekte paylaşılmadığı bir dönemde yaşamaktayız. Böyle bir yaşam içerisinde birbirimize yeteri kadar zaman ayıramadığımızdan ötürü birbirimizi hatırlamada bir aracı olmalıdır çikolata. Kelimelerin anlamını yitirdiği zamanlarda her şeyi anlatan bir resimli çikolata olmalıdır hayatımızda. Annemize babamıza bir sevgi dolu resim olmalı çikolata, sevgilimize eşimize bir seni seviyorum olmalı çikolata. Çocuğumuza bir oyuncak olmalı çikolata. Resimli çikolata hem göze hem yüreğe hem de damağa hitap etmektedir. Resimli çikolata sen sus gözlerin konuşsun tarzı bir yaklaşıma daha uygundur.

Büyüyen ekonomilerle birlikte gelişen şirketler her zaman reklama ihtiyaç duyarlar. Reklam eşittir kalite da eşittir arz-talep dengesi. Yapılan reklamlar her zaman göze hitap edebildiği gibi damağa da hitap edebilecek duruma gelebilir. Şirketlerin yapacağı tanıtımda firmalarının logosunu taşıyan bir çikolata, üzerinde faaliyet belirten bir baskı çikolatası, firmayı en güzel şekilde tanıtan kurumsal çikolata ve firmalara özel çikolatalar hem güzel bir hediye olur, hem de bunu alan şahısların gözlerine ve damaklarına hitap ederek reklamın daha çok anlam kazanmasına sebep olur. Hediye çikolatayla insanları şaşırtmak hayatımıza renk katacak ve hayatımızı kaliteleştirecektir. Hediyeleşme insanlar arasında pozitif enerji yayarken bunun bir de çikolata ile yapılması insanları iki kere mutlu edecektir. Kurumsallaşmanın günden güne arttığı bu dönemde firmaların çikolatayla reklam yapmasının artıları olduğu gibi eksileri de mevcuttur. Kurumlar bu ürünlerle reklam yaparken öncelikle seçecekleri çikolatanın kaliteli olmasına dikkat etmeleri gerekmektedir. Aksi bir durumda kalitesi bir ürün insanlar da olumsuz bir görüş uyandırmakla kalmayıp firmanın itibarının zedelenmesine de sebep olur. Kaliteli çikolata seçildikten sonra yapılması gereken bir olay da baskının kullanılan fotoğrafın çikolatada ki görüntüsünün de kaliteli olması lazımdır. Böyle bir reklam ihtiyacı duyan firmanın bir bütün olarak hem kaliteli hem de özel bir hizmet sunabilmesi için güvenilir bir firmayla çalışıyor olması lazımdır. Bu konuda bu kaliteli çikolataları sekercity.com dan rahatlıkla tedarik edebilir tüm kaliteli hizmeti buradan alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder