2 Şubat 2015 Pazartesi

Koska Lokum Helva Krokan Çeşitleri Sekercity.com'da

Koska Lokum, Helva, Krokan, Reçel ve Bal Çeşitleri Geleneksel Helvanın 150 Yıldır Devam Eden Kaliteli Üretimini ve Siz Müşterilerin Beğenisiyle Gerçek Lezzeti En Uygun Fiyatlarda Tercih Ettiğinizin Göstergesidir.

Helva genelde kışın akla gelen tatlı grubundaki bir yiyecek olmasına rağmen yaz ayları için üretilen yaz helvası çeşitleri sayesinde tüm yıl boyunca yenebilmektedir. Kuruyemişlerle zenginleştirilen ve çeşit sayısı artırılan helva çeşitleri sayesinde damak tadına yepyeni helva tatları eklenmiştir. Adeta bir helva yeme alışkanlığı kazanılmasını sağlayan koska helva çeşitleri görenin iştahını hemen kabartmaktadır.


Helva konusunda en çok tercih edilen fıstıklı helva ve cevizli helva olarak görünse de tahin helva ile kakaolu helvalar da yılların alışkanlığı olarak sofralardaki yerini almaktadır. Yemek için bir tatlıdan öte bir alışkanlık olan helva yeme sevdası gün geçtikçe artmaktadır. Helva yeme tutkusunu sürekli taze tutan geleneksel koksa lezzeti market ve helvacılarda özellikle aranmaktadır. 150 yıllık firma olan koska’nın ürettiği birbirinden lezzetli helvalar sayesinde damak tadımız hep yerinde kalmaktadır. Helva şekerli ve tatlı bir yiyecek olmasından dolayı şeker hastaları tarafından çok az miktarlarda veya hiç tüketilmemesi yönünde bir inanış vardır. Koksa firması şeker hastaları için de bir yenilik yaparak diyabetik helva üretmiş ve şeker hastalarının bu muhteşem lezzetten ayrı kalmalarını engellemiştir. Helvanın farklı bir türü olan krokanlar da çeşit bakımından en azından helva kadar farklı tatlar sunmaktadır. Krokanların çeşitleri arasında en çok tercih edilen fıstıklı krokan olmakla birlikte fındıklı krokan tutkunları da azımsanmayacak derecede fazladır. Fıstık, fındık, Antep fıstığı, ceviz, badem gibi kuruyemişlerle tatları katlanarak artırılan helva ve krokanları yemek ayrı bir zevktir. Damak tadı düşkünleri ve tatlı sevenler tarafından belki de asırlardır tüketilen helva ve krokanlar hiç bu kadar çeşitle tüketiciye sunulmamış olabilir. Helva ve krokan çeşitlerinin en çok tercih edilenlerini ve klasik tatları sekercity.com adresinde bulabilirsiniz.

İnternetten şeker, şekerleme, helva, çikolata veya krokan sipariş etmek isteyenler için ideal bir site olan sekercity.com adresini sık kullanılanlarınıza eklemeyi unutmayın. Kapıda ödeme, nakit ödeme, kredi kartıyla ödeme gibi ödeme seçenekleriyle en kaliteli ve en tatlı şeker ürünlerini sekercity.com sizlere sunmaktadır. Helva ve krokan çeşitlerini görmeden helva ve krokan siparişi vermeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder