4 Şubat 2015 Çarşamba

Beyaz Çikolata Spesiyal Gurme Çikolatanız Olsun


                 
Beyaz Çikolataların En Kaliteli İsviçre Çikolatası, Belçika Çikolatası, Alman Çikolatası Çeşitlerinden Olmasını İstersiniz. Mabel Çikolata, Elit ve Valonia Çikolata Çeşitlerinde spesiyal ve gurme çikolatalar sütlü bitter ve beyaz çikolata olarak üretilmektedir. Fildişi çikolata olarak drajeleri kabul edilen beyaz çikolatayı Lindt, Cavalier Çikolata, Chocolat Stella, Ferrero Raffaello gibi lezzetleri içerebilir. İthal gurubu çikolatalar oldukça besleyici ve organik, doğal seçenekleri sizlere sunuyor.

Çikolataların içinde belki de en az çikolata olanı beyaz çikolatadır. Ama tadı ve görüntüsüyle insanı büyüleyen ve diğer çikolatalara göre içeceklere daha çok yakışan bir çikolatadır. Beyaz çikolata ile neskafe içmenin tadı bir başkadır mesela. Beyaz çikolatanın diğer çikolata çeşitlerine göre daha az tercih edilmesinin sebepleri arasında,  markaların beyaz çikolatayı üretme geçmişlerinin çok eski olmaması ve sanırım diğer sütlü çikolatalara daha çok alışılmış olunmasından kaynaklanıyor. Beyaz çikolata bitter ve sütlü çikolata gibi yedikçe mutluluk veren en güzel lezzetlerdendir. Çikolata üretiminden kaynaklanan farklılıkla çeşitlilik oluşmakta ve çikolatalar sınıflandırılmaktadır.  Hediye olarak sunulmak istendiğinde beyaz çikolata tıpkı beyaz güller gibi saf ve temiz bir aşkı anlatırmış gibi, içinde mutluluğu barındıran saf ve temiz bir aşkı anlatır. Beyaz çikolata üreten firmalar arasında bulunan mabel çikolata çok uzun yıllardır çikolata üretimi yapan ve binlerce ürün çeşitliliğine sahip olan bir kuruluştur. Diğer sütlü çikolataların yanında beyaz çikolatanın da üretimlerindeki payı oldukça fazla olmaktadır.



                  
Beyaz çikolata kalitesine bağlı olarak çok hafif ve yemesi çok lezzetli bir çikolatadır. Beyaz çikolatanın diğer çikolatalardan farkı içinde bulunan kakao yağı ve süt yağı miktarıdır. Bunun dışında bir fark yoktur ve düşünülenin aksine beyaz çikolata da tam bir çikolatadır.  Çikolata alırken veya tüketirken içerisinde hava kabarcıklarının bulunmamasına ve çikolatada beyaz lekeler olmamasına dikkat etmekte fayda vardır. Bu çikolatanın tadının bozulmaya başladığı anlamına gelmektedir . Çikolata üreticisi birçok firma özellikle elit çikolata, lindt çikolata ve mabel çikolata beyaz çikolata üretiminde diğer firmalara oranla daha çok tercih edilmektedir. Lindt çikolataları 1845 ten beri İsviçre ‘de çikolata üretimi yapmakta ve kalitesinden ödün vermeden tüketiciye hizmet vermeye devam etmektedir. Bununla beraber elit çikolata 1924 yılından beri ülkemizde kaliteli ve güvenilir çikolata ve şekerleme üretimi yapmaya devam etmekte, mabel çikolata ise 1947 yılından beri kalite ve güvenle büyümeye devam etmektedir. Sizleri bütün bu ünlü markaları bulabileceğiniz ve çikolata siparişinizi verebileceğiniz  sekercity.com ‘ bekliyoruz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder