12 Şubat 2015 Perşembe

Mesajlı Çikolatanın Tatlı Harflerini Denemelisiniz


Mesajlı çikolata denildiğinde aklımıza ilk gelenler sıralamasında çikolatanın üzerinde bir figür yer alması ve yazı olmasıdır. Artık çikolatanın üzerinde çok şık kabartmalı harfler yer alıyor bu tatlı harfler yan yana gelerek sizin düşüncelerinizi çikolata kutunuza döküyor. Sevgilinize hediye göndermek istiyorsanız mesajlı çikolata sizin için en iyi seçeneklerden birisidir.

Mesajlı çikolata çeşitleri resimli çikolata, harf çikolata, logolu ve baskılı çikolata olabilir. Sizin beğeninize göre drajelerden oluşan badem şekeri harf aranjmanı ile size beyaz badem şekerlerinin harflerle bütünleşmesiyle şık bir sunum ortaya çıkaran beyaz badem şekeri harf çikolatalar hem çok lezzetli hem de çok şık. Badem şekeri yerine elbetteki bitter ve sütlü madlen şeklinde harflerden oluşan tatlı harfleri tercih edebilirsiniz. Tatlı harfler dediğimiz çikolata şekli ise Cikolata.al markasında Sekercity.com'a ait bir hediye çikolata şeklidir.

Çikolata hepimizin sevdiği ortak tat. Hayatımıza renk katan mutluluk aşılayandır. Dostlukları betimleyen sevgi dolu bir hediyedir çikolata. İçerisinde türlü lezzetler barındıran çikolata yeri geldiğinde mesaj aracıdır. Genellikle cep telefonlarından alışık olduğumuz mesajlaşmayı bir yerden yere taşıyor çikolata.
Karşımızdakine söyleyemediğimiz duyguları tatlı harflerle anlayamaya çalışandır çikolata. Çikolatalı harflerle duygu ve düşüncelerimizi güzel bir şekilde anlatabiliriz. Sevdiklerimize güzel sürprizler yaparak onları şaşırtabilir. İlişkilerimizi ve hayatımızı pozitif hale getirebiliriz. Sevdiğimiz insana şık bir kutuda ‘seni seviyorum’ demek, ‘öğretmenimize öğretmenler gününüz kutlu olsun’ demek annemize ‘canım annem’ demek, hastamıza geçmiş olsun demek, sevgililer gününe özel mesaj yazmak, bayram kutlaması yapmak, doğum günü mesajı vermek, yılbaşı mesajı vermek, evlilik teklifinde bulunmak, özür dilemek vs. gibi mesajlar için bire birdir çikolatalı harfler. Badem şekeri harfler de bütün duygularımızı anlatmak için en uygun seçeneklerdendir. İsimli çikolatalar da hem güzel bir hediye hem de güz
el bir mesaj içerebilecek bir çikolata sunma şeklidir. Bu tatlı harfler  ve harf çikolatalar hem göze hem damağa hem de kalbe hitap ettikleri için çikolatayı bir yerden bir yere götürmektedirler. Çikolata sanki kendinden ayrılıp bizim gibi düşünen bir araç olmaktadır. Çikolatanın renkten renge şekilden şekle girmesi tamamen bizim ihtiyaçlara göredir. Hayatımızın kargaşasından kurtularak yapacağımız bu mesaj dolu hediyelere aracı olan çikolata eşsiz tadının yanında eşsiz bir de dost arkadaş olmaktadır. Hislerimizi yansıtan çikolatanın sunuş şekli önemli olmakla beraber en önemlisi kaliteli olmasıdır.

Duygularımıza tercüman olan her türlü mesajı rahatlıkla verebildiğimiz bu çikolataları nasıl alabiliriz?  Yoğunlaşan iş temposundan fırsat bulamadığımız ve zamanımızın kısıtlı olduğu bu dönemde bu sürprizlerden yararlanmak için yerimizden kalkmadan internetten uygun fiyatlarla tedarik etmemiz artık mümkün. Bu fırsatı bize sunan onlarca site vardır. Bizim için önemli olan bu hizmeti kaliteli yapmalarıdır. Kaliteden ödün vermeden yapacağı hizmetin tarafımızca olumlu olabilmesi için şekercity.com bizim yerimize bu hizmeti layıkıyla yerine getirmeye çalışıyor. Bu siteden her şekilde gönül rahatlığıyla sipariş verebilir bu kaliteli ürünleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder