2 Aralık 2014 Salı

Likörlü Viskili Çikolata Lezzetleri - Anthon Berg Teachers Doulton



Likörlü ve Viskili Çikolata Denildiğinde Akla İlk Gelen Çikolata Markaları Anthon Berg, Doulton, Böhme Vişne Likörlü ve Mabel Çikolata’dır.

              Viskili Likörlü Çikolata Neden Lezzetli?

Çikolatalar artık sırada olmaktan çıkarken, daha farklı lezzetlerin buluşmasına tanıklık ediyoruz. Son yılların Alkol olarak tutkunlarının bayıldıkları bir tür olan Viskili Çikolata insanların damak tadına doğrudan değişik bir lezzet sokuyor. Viskili Çikolata hiç duydunuz mu? Ya da tattınız mı? Eğer tatmışsanız bence bizim kalitemiz farkıyla bir kez daha deneyin. Ama tatmadıysanız, bence Sekercity.com adresine gelerek bu çikolataya dair ne varsa hemen bulabilirsiniz. Çikolata içindeki Viski oranı az olsa da, lezzet bakımından gerçekten harika. Çikolata içinden akan ve karamel biçiminde ağınızda dağılan bu parçacıklar, geçmeyecek bir lezzet sunuyor. Viskili olmasıyla beraber çikolata daha çok anlam kazanıyor ve yedikçe daha fazla zevk gelen bir hal alıyor. 
Ayrıca piyasada yer alan diğer sıradan Çikolataların tam aksine, doğal be yüzde yüz Çikolata kaplama olduğu için mükemmel bir lezzeti beraberinde getiriyor. Likörlü ve Viskili çikolata denildiğinde Anthon Berg çikolata aklımıza ilk gelendir. Doulton Teachers Viskili çikolata ve Likörlü çikolata çeşitleri ile son zamanların en çok tercih edilen çikolataları arasındadır. Böhme Brandi vişneli çikolata da şık kutusu ve lezzeti ile damaklarınızı çatlatacak cinstendir. 

-Çikolata içinde daha fazla akışkan bırakan karamel

- Viski oranının rahatsız etmeyecek derece de alkol ayarının yapıldığı bir parça

- Isırık parçalarıyla beraber akan ve büyük bir lezzet bırakan yeni çikolata deneyimi

            Likörlü Çikolata Çeşitleri

Likörlü Çikolata da buna benzer derece de alkol oranı ve keyifli bir lezzetle beraber yenmesi bakımından güzel bir seçim olacak. Ayrıca arkadaşlarınızı kandırmak ve zevkli dakikalar geçirmek içinde bu çikolata siparişini verebilirsiniz. Son zamanların dikkat çeken ve çikolata lezzetine sizi tamamen sokacak olan bu türü de kesinlikle seçmeniz gerekiyor. Alkol etkisi olarak kesinlikle yan etkisi yoktur ve ısırdıkça ağzınızda çok doğal bir lezzet bırakır. Aynı zamanda ters bir etkisi de yoktur.

 -Şekil olarak tamamen kara biçimden oluşur

 - Çikolata arasında krema benzeri ve alkol tadı veren çok hoş bir kıvamı vardır

 - Kesinlikle olumsuz bir etkisi yoktur

          Anthon Berg Çilekli Marzipan ve Şişe Çikolatalar


Anthon Berg tadında bir çikolata yemek istemez misiniz? Daha lezzetli karışım ve dünya çapında insanların sürekli yedikleri bir lezzettir. Bizim kalitemiz ve daha güzel çikolata parçacıklarından oluşan şekliyle beraber sizlere sunuluyor. Alkol tadını barındıran ama olumsuz olarak yan etkilerinin bulunmadığı, kahve benzeri içeceklerin yanında kesinlikle çok güzel gidecek olan bir çikolata türü sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder