9 Aralık 2014 Salı

KIZ İSTEME ÇİKOLATALARI

Çikolatayı hepimiz çok seviyoruz. Özellikle hayatımızın en önemli günlerinde ve özel günlerde sevdiklerimizi mutlu etmek ya da bizi temsil etmesi amacıyla aranjman haline getirmek bizi heyecanlandırıyor.

Söz Çikolatası ile Kız İsteme

Herkes çikolatayı çok sever. Genellikle bayramlarda ve diğer özel günlerde hediye edeceğimiz en lezzetli ve güzel tattır. Birde gelenekselleşmiş olan söz çikolatası ve hediye çiçeğimiz vardır. Bunun için damat ve ailesi bir hayli özenli bir şekilde çikolata seçme telaşına girerler. Çünkü hayatlarında ilk kez olan bu olay onların en mutlu günü olduğu için en özel ve güzel olan çikolatayı yaptırmak isterler. Sıradan bir şey olmamasına dikkat edilir. Çünkü karşınızdakini önemsediğinizi göstermenin en iyi yolu ona özel olmasıdır. Bu nedenle damat ve damat adayları bu konuda hassas davranmalı ve bunun yanında çikolata yaptırırken kaliteli olmasına da ayrıca özen gösterilmeli.

Söz ve Nişan Çikolatası ile Şık Tepsi ve Gondollar

Söz çikolatalarının çeşitleri vardır. Eğer kız istemeye gidiyorsanız daha çok gümüş tepsiye, kalpli ve farklı ve güzel kutulara dizilmiş çikolatalar tercih edilmelidir. İçeriğinizi kendiniz belirlersiniz. Bazıları sadece madlen çikolata ister bazıları ise badem şekerli madlen çikolatalı ve diğer şekerlemeleri olan çikolata tepsisini tercih ederler.  İstediğiniz çikolata aranjmanınızı oluşturabilirsiniz. 

Söz Nişan Tepsisinde Yaldızlı ve Spesiyal Çikolata

Kız isteme çikolatası hazır olarak bulunabileceği gibi karma bir şekilde de hazırlatabilirsiniz. Çeşitlerinden kısaca bahsedelim sizi bu konuda fikir sahibi yapalım. Kız istemeye giderken götürebileceğiniz bazı çikolata çeşitleri şöyledir; gül kalpli çikolata aranjmanı, floransa spesiyal çikolata şöleni, saraylı spesiyal çikolata, harfli söz kesme çikolatası, truffle dünyası kutu çikolata ve sonsuz mutluluk hediyelik çikolata gibi ve daha fazla çeşitleri nerde bulacağınız konusunda bilgi sahibi değilseniz sekercity.com sitesini tercih edebilirsiniz.

Özel Gün Çikolatası Gönderim Amacınız


Bir diğer önemli gün çikolatası olan nişan çikolatasının da seçimi çok önemlidir. İlk aşamayı atlattınız ve çikolatanız çok beğenildi ve geldik nişan çikolatası yaptırmaya. Kız istemeden daha farklı bir çikolata sunumu yaptırabilirsiniz. Bu sefer tepsili konseptlerden çıkıp çikolata sepeti tarzlarına yönelebilirsiniz. Söz tepsisi ile hazırlanan gurme spesiyal çikolata ve yaldızlı çikolatalar gelin damat çikolatası ile süslenerek aranjman haline getiriliyor. Pelit Valonia çikolata, Mabel çikolata ve Elit çikolata çeşitlerini Delon çikolata exclusive olarak süslemektedir. Premium aranjmanlar ile size özel günlerinizde temsil eden şık çikolatalar için Sekercity.com adresini mutlaka ziyaret etmelisiniz. Hem görsellikte hem de lezzette beğenilecek bir seçim yapmış olursunuz. Bu çikolatanın bazı çeşitleri ise; nişan çikolata çiçeği, nişan sepeti çikolata, soft çikolata çiçeği ve kelebek dekorlu çikolata sepeti gibidir. Bu sitede hem bu ve bunun kadar birçok çeşit bulunmakta hem de ulaştırmada da bir o kadar titiz davranarak müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışan bir kurumdur. Detaylara sitesinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder