15 Ağustos 2018 Çarşamba

En sevilen hediye çikolatalar

Bayrama özel çikolatalarda likörlü ve viskili çikolatalarda kampanya sizi bekliyor. Enfes seçenekler ile İsviçre ve danimarka çikolatalarının damakları şenlendiren enfes aromasını ve dolgularının keyfine mutlaka varın. Anthon Berg gibi şişe şeklinde olan çikolatalar parlak sargılı çikolata olmasının yanında enfes çikolata tadını hissetmelisiniz. Çikolataların içerisinde birbirinden farklı tat içeren dolgular mevcuttur.
Hediyelerinize anlam katan bu farklı lezzetler ile ithal çikolata keyfini sevdiklerinize yaşatmalısınız. Hediye çikolata sepetlerinin içerisinde mutlaka yer alması gereken bu çikolatalar ile likörün çikolata ile eşsiz birleşmesini siz de denemelisiniz.
Anthon Berg paket büyüklüğüne göre birkaç adettir. Markanın en çok sevilen çikolataları 8pcs ve 16pcs olarak likör çeşitlileri ya da karışık likör viskilidir.
Danimarka ve İsviçre dünyanın en kaliteli çikolatalarını üretmekte ve şehirlerini gezen turistlerine bu ürünleri satmaktadır. Türkiye belirli çeşitlerde çikolataları siz sevenlerine sunabilmektedir. Bu tarz lezzetleri mutlaka denemelisiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder