10 Nisan 2015 Cuma

Lindt Diva İsviçre Çikolatası

İsviçre Çikolatası Denildiğinde En Enfes Lezzet Lindt Çikolatanın Eşsiz Çeşitleridir.

Spesiyal çikolata çeşitleri, enfes akışkan gurme çikolataları ve likörlü çikolata çeşitleri ile Lindt tam anlamıyla gurme çikolata markasıdır. Lindt noel baba, tavşan ve geyikleri ile inanılmaz 3 boyutlu figürlü çikolataları hediyelerinizde kullanabilirsiniz. Yaldızlı çikolatalarda bir devrim yaratan Lindt çeşitlerinde sınırını aştığı Diva ile enfes truffle çikolata lezzetini sunuyor.

Truffle Çikolata spesiyal çikolata olduğunu tüm çikolata severler bilmektedir. Enfes akışkan karamel, frambuaz ve çikolata dolgularıyla bizi bizden geçiren lezzettir. Bu lezzeti birde şampanya dolgusu ile hayal edelim.

Çikolataya tat veren şeylerden birisi de likör, şampanya ve viski dolgularıdır. Bu dolgular sadece içki severler tarafından benimsenmiyor bu gurme lezzet her yaştan kişiye hitap ediyor.
Lindt Kirsch, likörlü çikolatanın tablet çikolata lezzetini kiraz likörü ile birleştirerek enfes İsviçre çikolatasını premium lezzetinde denemelisiniz.


Kiraz likörü ve armut likörleri ile enfes bitter ve sütlü çikolata keyifleri hediye sepetine eklemek gerekiyor. Aslında kategoride bulunan tüm ürünler oldukça lezzetli stoklarda mevcut olan ürünlerdir. İster spesiyal çikolata isterseniz tablet çikolata ister küçük isterseniz de büyük çikolatalar ile her damak zevkine uygun ürünlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder